Du er her:
Forside > De støtter os
 

MANGE HJÆLPER TIL

Muhabet kunne ikke fungere uden hjælp fra de frivillige og de fonde og institutioner, der støtter os. En anden vigtig del af vores eksistensgrundlag er de handlende i nærområdet og privatpersoner.

Muhabet lægger vægt på at være en del af nærområdet. Vi har store vinduer ud til gaden, og de lokale kan følge med i, hvad der sker. Vi har mødt stor velvilje i området, og mange af de handlende er blevet vores 'sponsorer'. Også private har hjulpet os med fx legetøj til børnene. Vi meget taknemmelige for det hele!
Tak for alles hjælp og bidrag. I er med til at gøre livet mindre ulideligt for mange mennesker, og dagen idag bedre end dagen i går.

Vil du også give et bidrag? Så kom forbi og snak med os, eller ring eller send os en mail.

PRIVATE

Ubivox leverer systemet til vores nyhedsbrev. www.ubivox.com Igennem to år har BRF kredit fungeret som mentor for Muhabet i forhold til sparring, netværk og
organisationsudvikling.
www.brf.dk

FødevareBanken er et forholdsvis nystartet projekt, som samler overskudsvarer ind fra forskellige butikker, gårde, indkøbscentraler m.m. og deler det ud til steder, der giver socialt udsatte mad.
www.foedevarebanken.dk

Dette lille trykkeri har igennem flere år hjulpet Muhabet med grafisk materiale, og har altid stået parat, når behovet opstod. Tak for det!
www.actum.dk

På Istedgade 65 ligger Slagter Mustafa, som trofast igennem årene har givet friskt halalslagtet kød til Muhabet.
Tlf.: 3322 9904

Her har Muhabet mulighed for at få frugt og grønt til dagens varme måltid. Noget Muhabets gæster har  brug for.
www.diana-catering.dk

Gennem syv år har bageren på Damhustorvet 11 i Rødovre trofast givet brød og kager til Muhabets gæster. Tlf: 36700405

I mere end fem år har Muhabet om lørdagen efter lukketid kunne hente de skønneste og lækreste fisk, der ikke nåede at blive langet over disken, hjem til fryseren.
www.windsorfisk.dk

Danmarks største engros-varehus Metros afdeling i Glostrup forærede Muhabet en stor del af vores mad-indkøb til Folkemødet på Bornholm.Og endnu bedre; de lovede at komme igen med flere donationer.
www.metro.dk
Tak til MB Food og deres chauffører, der altid med godt humør hver uge siden starten for syv år siden har kørt forbi Muhabet for at aflevere halalslagtet, frisk oksekød og kylling.
www.mbfood.dk

Vi spiser brød til! Fra det tidlige forår 2011 er det blevet en ekstra fornøjelse, fordi brød-kæden Lagkagehuset er blevet vores sponsor.
www.lagkagehuset.dk

Ülker er del af Yayla, som importerer tyrkiske fødevarer. De er organiseret under IFI, som er en af  Danmarks største fødevaregrossister med et eksotisk varesortiment.  Ülker bidrager til Muhabets Ramadanpakker.
www.ifi.dk
 

Gima Catering leverer fødevarer til kantiner, pizzarier etc. Og nu giver de også bidrag til Muahbets Ramadanpakker! www.gimacatering.dk

Restuarant-kæden Ankaras Vesterbro-afdeling leverer fra sommeren 2011 maden til Muhabets café-aftener.
www.ankararestaurant.dk

Ottoman - en verden fuld af smag - er en butik med friske råvarer og et stort udvalg af danske og udenlandske specialiteter. De støtter os med lækkerier til vores Ramadan pakker. De bor på Vejlebrovej 66 A i Ishøj.

 

FONDE OG ORGANSATIONER

Hvert år arrangerer American Womens Club en julebazar, hvor overskuddet går til sociale projekter og studielegater. Muhabet har været så heldige to gange at blive udpeget til at modtage beløb til indkøb af musikanlæg og et køle/svaleskab. Det er vi meget beæret over.
www.awcdenmark.org

På generalforsamlingen i Københavns Lærerforening enedes man om at donere et ophold på én af foreningens kolonier til Muhabets gæster
www.klf-net.dk

Nordeafonden har nu to gange givet støtte på 25.000 kr. til Muhabet. For disse beløb kunne Muhabet indkøbe en opvaskemaskine og reparere væggene i kælderen.
www.nordeafonden.dk

Denne fond skylder vi et stor tak for flere gange at have ydet støtte til indkøb af stort komfur, kvindegymnastik m.m.
www.kerrn-jespersen-fonden.dk
Denne fond gjorde det muligt for Muhabets gæster at komme på sommerkoloni, og vi drog med kvinder og børn på tur til Rørvig og havde nogle dejlige dage der.
www.robinsohnfonden.dk

I starten af Muhabets historie gav ANT Fonden igennem to år støtte til Muhabets drift.
ANT Fonden har ingen hjemmeside, men man kan kontakte fonden på Holmens Kanal 2 i København.

Sidste år gav Børnesagen et bidrag til Muhabets udflugter og lektiehjælp.
www.boernesagen.dk

Odd Fellow Ordenens Børnefond af 1994 gav i 2008 støtte til Muhabets arbejde med familier og enlige forsørgere, der er ramt af psykisk sygdom.
www.oddfellow.dk

Tømmerhandler Johannes Fogs Fond har givet Muhabet et plastikkort til en værdi af 10.000 kr., som vi kan bruge til indkøb af materialer til renovering og vedligeholdelse af værestedet.
www.fogfond.dk
Vi takker Bikubenfonden for økonomisk støtte da Muhabet skulle have enderne til at hænge sammen – rent økonomisk.
www.bikubenfonden.dk

I marts 2011 modtog Muhabet sit største bidrag indtil dato; en rund million fra TrygFonden. Det betød meget for den langsigtede planlægning for udviklingen af Muhabet. Læs mere i nyhedsbrevet.
www.trygfonden.dk

Muhabet takker mange gange for tilliden og opbakning til Muhabets videre arbejde. Læs mere på www.oakfnd.dk

OFFENTLIGE PULJER

Kommunens § 18 midler til frivilligt socialt arbejde har også støttet Muhabet.
I 2008 fik Muhabet tildelt København Kommunes Frivillighedspris på 15.000 kr.

www.kk.dk

Muhabet kom i betragtning ved SATS puljeuddelingen 2005 – 08 kaldet Psykiatriaftalen. Satspuljen ligger under Finansministeriet.
I 2009 fik Muhabet ved Satspuljeforliget en 4 årig bevilling igen, der denne gang er øremærket udvikling og formidling. www.fm.dk

Flere puljer i Socialministeriet har igennem årene støttet Muhabets drift.
Den første pulje var PUF - udviklingsprojekter, så blev det PUF – Frivilligt socialt arbejde.
www.sm.dk

Kommunen har støttet Muhabet gennem årene over §18 midlerne til frivilligt socialt arbejde og drift af foreningen. www.frederiksberg.dk

     
'Integrationsministeriet viste Muhabet stor tillid og støtte i den svære start. Så kunne vi endelig begynde så småt at få løn for vores arbejde.
www.nyidanmark.dk
     
 

Webmaster: Mette Johansen